Vakmanschap, degelijkheid en betrouwbaarheid

Het Bedrijf:

AM Elektro werd in 2010 opgericht door Alexander Mestdagh. Als zelfstandig elektricien oriënteerde hij zich hoofdzakelijk op het uitvoeren van pure elektriciteitswerken binnen de particuliere renovatie markt.

Ondertussen is het takenpakket aangevuld met het plaatsen van domotica, ventilatie systemen, airco's, zonnepanelen en het automatiseren van poorten. We zijn zowel actief bij particulieren alsook in KMO’s en doen zowel nieuwbouw projecten als renovaties. Ondertussen telt AM Elektro een team van 4 medewerkers, waarbij Alexander zelf ook nog actief is op de werven. Zijn vrouw Valerie Woussen staat in voor de administratie en opvolging. Sinds 2016 hebben wij onze intrek genomen in een nieuwbouw magazijn in de Olsenestraat 159C te Olsene (Zulte).

Kernwaarden:

De kernwaarden van AM Elektro zijn vakmanschap, degelijkheid en betrouwbaarheid.

De werken worden steeds met hoogstaande materialen, een kwaliteitsvolle service en oog voor detail verzorgd. Onze medewerkers beschikken steeds over de nodige informatie, opleidingen en permanente bijscholing om hun taken tot een goed einde te brengen.

Een piekfijn project afleveren, daar streven we naar!

IMG 2682

Wat kunnen wij dus voor u betekenen:

U kunt bij ons terecht voor de volledige uitvoer van uw elektrische installatie, zowel nieuwbouw projecten als renovaties. Daarnaast staat AM Elektro ook in voor het plaatsen van ventilatie systemen, airco's, zonnepanelen en het automatiseren van poorten.